Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. EMAIL Now.

Jute Vloerkleed zijn de laatste jaren steeds populairder geworden.De vraag naar vloerbedekkingen met natuurlijke vezels groeit voortdurend met een buitengewone interesse in milieubewustzijn en duurzaamheid.  Jute Vloerkleed , als hernieuwbare bronnen en biologisch afbreekbare materialen, worden beschouwd als een van de beste vloeropties voor uw vloeren, als duurzaamheid een prioriteit van uw leven is.

 

 

 Dus je hebt onlangs een nieuw jute vloerkleed voor je huis gekocht , het is erg belangrijk om te weten wat de beste manier is om schoon te houden en op een effectieve manier te onderhouden.Het reinigen van een jute vloerkleed van natuurlijke vezels is niet zo moeilijk om te werken, maar het is compleet anders dan het onderhoud en de reiniging van een tapijt van synthetische vezels.

 Jute is een zeer delicate natuurlijke vezel om te hanteren. Volg de hieronder vermelde paar onderhouds- en onderhoudstips voor het reinigen van uw jute vloerkleed, zodat u gemakkelijk kunt genieten van de natuurlijke uitstraling die u bij u thuis hebt.

 STOFZUIGEN

Het uiterlijk van het jute vloerkleed betekent dat stof, haar en andere vuildeeltjes gemakkelijk gemaskeerd en gepersonifieerd kunnen worden op het tapijtoppervlak, dus als u regelmatig reinigt, biedt Jute ons de beste keuze voor uw huis!Regelmatig stofzuigen voorkomt dikwijls dat stof en vuil uw tapijt bevuilen en is voldoende om het stof en vuil op te vangen en zorgt er zo voor dat uw jute vloerkleed zo lang mogelijk meegaat.

 GEBRUIK DROGE REINIGINGSMETHODEN

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden met je jute vloerkleed is dat het een natuurlijke vezel is die vrij absorberend is en snel kan bevlekken of vatbaar kan worden voor andere schade wanneer het in contact komt met vocht of water.jute vloerkleed of -tapijten mogen nooit in het water worden gedrenkt.Plaats dus nooit een jute vloerkleed in kamers zoals badkamers of in vochtige omstandigheden.Dit betekent duidelijk dat weinig reinigingsmethoden zoals wassen met shampoo of stoomreinigen helemaal niet geschikt zijn voor Jute. U kunt droge opruimmethoden gebruiken om uw Jute-vloerbedekking schoon te maken.

 BLOEDE VLEKKEN EN MORSEN

Probeer te voorkomen dat je iets morst op je nieuwe jute vloerkleed , voor het geval je dat doet, maak je het tapijt onmiddellijk schoon met een droge en schone doek.Vergeet niet de vlekken en het morsen weg te vegen in plaats van te wrijven. Een soort kleuring die voornamelijk jutetapijten bevat, kan door zonlicht snel vervagen, dus plaats uw jute vloerkleed in een gebied ver weg van zonlicht.Houd de raamgordijnen ook naar boven of naar beneden gekeerd om het tapijt er nieuw en fris uit te laten zien.

 Kies verstandig de reinigingsproducten, want veel reinigingsmiddelen zijn niet geschikt voor tapijten van natuurlijke vezels en ruïneren het uiterlijk en de textuur volledig.

 BESCHERM UW JUTE TAPIJT

 jute vloerkleeden of tapijten worden beschouwd als meer vatbaar voor beschadiging, zoals breken en broosheid dan andere vloerbedekkingen van natuurlijke vezels, dus het is beter om ze niet te gebruiken in gebieden waar geen hoog voetverkeer is, zoals trappen en gangen.Lage tot middelgrote voetgangerszones zijn het best geschikt voor Jute-tapijten.

 Dit waren een paar eenvoudige dingen om het meeste uit je Jute-tapijt te halen. Regelmatige zorg en onderhoud zullen uw vloerbedekking in staat stellen zijn authentieke uiterlijk en stijl te behouden.

 


subscriber